dissabte, 22 de novembre del 2008

Alletar i criar - Valls

"Alletar i criar" el formem un grup de mares que durant l’embaràs, la lactància i la criança dels nostres fills hem sentit la necessitat d’informació, suport, comprensió i respecte, i que volem compartir les nostres experiències amb l’objectiu d’ajudar altres mares i embarassades en el procés d’alletament i d’una criança dels fills basada en el respecte i l’empatia.

Els objectius de l’associació són:
- Crear uns vincles entre mares durant l’embaràs i la criança dels fills.
- Donar-nos suport mútuament en la nostra funció de mare
- Compartir experiències, dubtes, des de l'embaràs fins a la criança
- Oferir informació actualitzada sobre lactància i criança
- Proposar debats sobre els temes que ens interessen

Les responsables hem realitzat formació específica sobre maternitat, postpart, puericultura, psicologia, assessoria en lactància, a més de cursos i tallers avalats per la Federació catalana de Grups de suport a la lactància materna i l'Associació Catalana Pro Alletament Matern (ACPAM). Aquesta experiència i formació ens acredita per ajudar altres mares i oferir-los suport emocional i informació veraç i actualitzada..

Al nostre grup assisteixen pares i mares amb nens i nenes de 0 a 3 anys. Les xerrades i tallers que hem organitzat han tingut força èxit entre els pares i mares de Valls i rodalies, amb una assistència mitjana per activitat de 7 mares amb els seus fills, havent donat servei a més de 100 famílies des de l’inici de les activitats.


El nostre bloc

2 comentaris:

Assoc.Dones de Valls ha dit...

Veiem que feu una tasca molt important i nessesària, poc coneguda per la resta del teixit assiciatiu. Feu un seguiment a les dones en las que han intervingut amb el vostre programa?. Noies, endevant! teniu el nostre suport i quan us calgui la nostra ajuda.
Rosa i Carme

Seu Valls ha dit...

Veig que feu una tasca molt important
endavant noies que la societat necessita persones com vosaltres.
Us felicito .

Mª Gracia.